Д-р Кацаров, Стоматолог, Зъболекар в Пловдив

Д-р Богомил Кацаров е роден през 1985 година в град Пловдив, където живее и до днес.

 

     Като член на семейство, което вече три поколения се е посветило на човешкото здраве, аз израснах сред хора лекари, сестри и зъботехници. Хора, за които човешкото здраве е ценност, която трябва да се пази и брани, а не се приравнява на бизнес с цел лично облагодетелстване.

     Завърших своето висше образование в Медицински Университет гр. Пловдив, във факултета по Дентална Медицина през 2010 година. Бях част от първият випуск учещ по нови европейски стандарти и с диплома позволяваща упражняването на професията в целият Европейски Съюз. Като човек нетърпелив да се обучава и стараещ се ежедневно да надминава предишните си постижения, аз започнах да стажувам три години преди своето завършване. 

     Работейки като дентален асистент в изявени стоматологични кабинети в град Пловдив аз трупах опит и знания. Това ми даде смелост в началото на 2011 година, да отворя и заработя в свой собствен кабинет. Тук аз се старая да отделя нужното време и внимание на всеки един отделен пациент. Старая се да избегна потока от "транзитно" преминаващи пациенти и да бъда не само лекар, но и приятел с тези доверили ми здравето на семействата и децата си.

     Освен подобаващо внимание и нужно лечение, при мен можете да получите консултация по различни въпроси касаещи Вашето дентално здраве. Работейки в колаборация с колеги тесни специалисти, аз ще се постарая да дам адекватен и точен отговор на вашите въпроси.

Последно променена вСряда, 08 Януари 2020 22:13

Оставете коментар

X

Вашето IP е запаметено!

Статиите са обект на авторско право! Моля, свържете се д-р Кацаров!

Този сайт събира бисквитки (cookies). Те ни позволяват да подобрим качеството на работа и да защитим потребителите от зловреден софтуер. Натиснете "Съгласен съм", за да продължите.
Виж подробности Съгласен съм